Een Aikido Theorie voor U

Hoe kan je als team blijven navigeren en innoveren in een constant veranderende wereld? Zijn jullie als team klaar voor de uitdaging om vaste patronen te doorbreken; en om in dialoog met elkaar iets werkelijk nieuws te creëren? Veel trainingen behandelen een theoretische realiteit zonder de praktische toepassing ervan. Theorie alleen doet gedrag echter niet veranderen. Met somatische oefeningen laten we U de Theorie ook beleven.

Met het traject ‘Een Aikido Theorie voor U’ werken we aan de ontwikkeling van een nieuwe teamgeest het team in staat stelt om strategische vernieuwingen te bereiken. Vaardig handelen is het omarmen van waardering voor elkaar en nieuwsgierigheid vanuit gecentreerde aanwezigheid. Dit versterkt de collegiale gezindheid richting een effectief team.

In deze reeks van workshops ga je met elkaar via ervaringsgerichte werkvormen team-kwaliteiten ontwikkelen, als sociale intelligentie en gezamenlijke intentie. Wat leidt tot collectieve innovatiekracht. De Theorie U met aikido oefeningen stellen in staat om te voelen en ervaren. Dat ontwikkelt vertrouwen en begrip waaruit een betere samenwerking ontstaat.

De titels van de vijf workshops

De workshops volgen de vierentwintig principes van Theorie U verdeeld over de vijf bewegingen. De theorie is geïntegreerd met de filosofie van de krijgskunst Aikido.

1. Elkaar in verbinding inspireren

2. Collectieve zintuigen ontwikkelen

3. In het team: wie ben ik, wat is mijn werk?

4. Een gezamenlijke intentie creëren

5. Samen innoveren en doorontwikkelen

De workshops kunnen eventueel ook los van elkaar gevolgd worden.

Wat kost het?

Alle door Aikido in Company ontwikkelde vijf workshops kunnen in een traject gevolgd worden voor een bedrag van € 11.995,00. De duur per workshop is een dagdeel (drie uur) en deze worden gegeven door twee professionele trainers (risicomanager en programmamanager) die veel ervaring hebben in het bedrijfsleven. Wij gaan uit van maximaal 12 personen en komen graag bij u op locatie. Indien de groep groter is, overleggen we graag even vooraf over de mogelijkheden. Benodigdheden zijn een ruime vergaderzaal van ongeveer 40m2. Bovengenoemde prijs is exclusief B.T.W. en reiskosten. Een kennismakingsworkshop vooraf behoort tot de mogelijkheden.

Gezamenlijk grote veranderingen sturen!

Wij halen samen het beste uit jou en je team!

Meer informatie