Over ons

Peter van Lier (1966) begint in het bedrijfsleven met werken op zijn 19de jaar in de functie van Postkamer medeweker. Na meer dan 25 jaar werkt hij in de functie van Programmamanager onder de directeur van een middelgrote dienstverlenende organisatie. In alle lagen van organisaties heeft hij wel gewerkt vanuit diverse functies. In 2001 komt Peter voor het eerst in aanraking met de krijgskunst aikido. Op 9 juli 2006 ontvangt hij zijn diploma Instructeur Aikikai Aikido, uitgereikt door de Dutch Aikikai Foundation te Amsterdam. In 2007 richt Peter van Lier de vereniging Aikido Groene Hart op waarmee het mogelijk wordt om zijn passie voor het Aikido met andere mensen regelmatig te delen.

In 2009 richt hij Aikido in Company op om ook het aikido gedachtengoed over te dragen aan het bedrijfsleven. Na zijn opleiding bij het Jungiaans Instituut te Nijmegen tot C.A.D.T. consultant, werd voor hem de relatie met het innerlijk, de beleving, het onbewuste, steeds duidelijker. De kant van de bewegingsfilosofie in het aikido komt voor hem centraal te staan. De weg van harmonie (de letterlijke betekenis van aikido) is voor hem een op een te koppelen aan het individuatieproces van C.G. Jung. In 2010 kiest Peter om zich fulltime met zijn passie bezig te gaan houden.

In 2011 slaagt hij voor zijn Rijkserkende diploma Leraar Martial Arts. In 2014 wordt Peter benoemd tijdens de Algemene Ledenvergadering van de bond Aikido Nederland tot opleidingscoördinator. Peter rondt zijn technische aikido opleiding af eind 2016 met zijn behaalde yondan (vierde dan) examen. Hij start in datzelfde jaar met de opleiding Jungiaans Analytische Therapie tot dieptepsycholoog met als doel de filosofie en de effecten van aikido op een dieper niveau te kunnen doorgronden. Het energetische proces van leren omgaan met polariteiten en de effecten ervan op zijn eigen ontwikkeling, blijven hem mateloos intrigeren om te begrijpen en om over te kunnen dragen aan anderen.

Kies bewust voor een nieuwe richting en balans in leven en werk.

Wij halen samen het beste uit jou!

Maak een vrijblijvende afspraak