Coaching

Aikido in Company start dit individuele loopbaan- en ontwikkeltraject op maat met coaching aan de hand van een persoonlijke meting met een psychometrisch instrument C.A.D.T. genaamd – Competence Analysis Development Tool. Doel van deze meting is om vanuit bewustwording zichtbaar te krijgen hoe de balans is tussen iemands natuurlijke talenten en de niet natuurlijke competentie ontwikkeling. De competenties kies je namelijk met het verstand (bewuste), de archetypische beelden kies je vanuit je innerlijk (onbewuste). Zo krijg je een prachtig beeld van de balans tussen je verstand en je gevoel. Interessant is om te ontdekken in het gesprek welke competenties zijn ontwikkeld als aangepast gedrag; en wat de reden is waarom je bepaalde natuurlijk aangeboren talenten tot op heden nog niet hebt ontwikkeld. Middels een gesprek van ongeveer twee uur ontstaat een eerste indruk wat jouw onbewuste steeds terugkerende patronen zijn; wat je voorkeur energieën, je sympathieën en antipathieën zijn. Na deze intake ontvang je jouw persoonlijke C.A.D.T.-rapportage. Hiermee kun je ‘bewust’ kiezen voor een nieuwe richting en balans in leven en werk, zodat je weer lekker in je vel zit.

Loopbaan- en persoonlijk ontwikkeltraject De weg van Krijger

In ieders persoonlijke ontwikkeling is het uiteindelijk de bedoeling je unieke talenten te integreren in de maatschappij. Stap voor stap maken we in dit persoonlijke traject onbewuste gevoelens en verlangens weer bewust. Hierdoor wordt duidelijk wie je in wezen bent, maar ook hoe de buitenwereld naar je kijkt. Je maakt contact met je basis energie en je persoonlijke drijfveren en op de nog te ontwikkelen kanten in jezelf. In dit traject van in totaal negen gesprekken gaan we het persoonlijk onbewuste activeren en we koppelen jouw levenservaringen onder andere aan de theorie van het individuatie proces. We starten met de intake waar middels het CADT-bord jouw persoonlijke talenten zichtbaar worden.

Dit individuele coachingstraject is als volgt opgebouwd: Een intake van 2 uur met C.A.D.T. legging (inclusief rapportage vanuit Jungiaans Instituut). Een toelichting over het traject individuatieproces en bespreken CADT-rapportage (1,5 uur). Daarna aan de hand van zes thema’s onderbouwd met theorie en archetypische beelden en verhalen, de vervolggesprekken van 1,5 uur per gesprek. Als afsluiter een eindgesprek van 1,5 uur. Gedurende het traject worden opdrachten meegegeven die in de praktijk moeten worden toegepast en deze dienen ook als input voor de vervolggesprekken; zijn van belang voor de eindopdracht van het traject. Locatie van de gesprekken is op onze vaste locaties in Woerden.

Totale kosten De weg van Krijger

Voor de coaching van het totale loopbaan- en ontwikkeltraject met negen bijeenkomsten voor ‘De Weg van Krijger’ vragen we een bedrag van € 1.595,00. Deze prijs is inclusief de C.A.D.T. rapportage en lesmateriaal; exclusief B.T.W. De gesprekken kunnen worden gevoerd op het kantoor bij u; als dat niet wenselijk is, werken wij vast vanuit een locatie in Woerden. In dat geval dient u rekening te houden met een extra bedrag van € 297,00 voor de locatie kosten. De reiskosten bedragen € 0,35 per km.

Kies bewust voor een nieuwe richting en balans in leven en werk.

Wij halen samen het beste uit jou!

Maak een vrijblijvende afspraak